Borstels voor oppervlaktebewerking

Ontdek hier de borstels en hun oppervlaktetechnieken

Cosma Borstelfabriek Holland produceert haar borstels in eigen beheer sinds 1948. De borstels worden toegepast voor oppervlaktebehandelingen in verschillende industrieën, zoals in de houtverwerking en metaalbewerking. Cosma is de éxpert als het aankomt op oppervlaktetechnieken voor alle typen hout (eikenhout, grenenhout, vurenhout, enz). Bovendien bent u ook voor aluminium platen of stalen kokers bij Cosma aan het juiste adres. Advies nodig of borstels uitproberen? U bent van harte welkom in ons testcentrum in Weert. 

Structureren_Cosma
hout uitnerven, borstelen, aanslag verwijderen
Schuurborstel_Cosma
hout schuren, voorschuren, tussenschuren
Sanding_strips_Cosma
wisselstrippen en wisselkernen
Olieverdelen_pad_Cosma
verspreiden van olie en beits
Ontstoffen_Cosma
reinigen en stofvrij maken, borstelen
Komborstels_Cosma
ontbramen, schuren, satineren
Ontbramen_borstels_Cosma
afbramen van lasergesneden producten
Entgraten_TS_Cosma
ontbraamborstels voor Timesavers
Handgereedschap_structureren_schuren_Cosma
schuren en structureren
Borstel_tekening_Cosma_all
uw borstel op maat gemaakt

Cosma borstels en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij ook klanten met bestaande bewerkingsmachines de flexibiliteit om gebruik te maken van onze borsteltechnieken. 

Borsteltechnieken in de houtverwerkende industrie: de Cosma borstels schuren, structureren en oliën bijvoorbeeld planken van eikenhout, fineer of vurenhout, balken van grenenhout of essenhout, maar ook parket en producten in de meubelindustrie.

Borsteltechnieken in de metaalindustrie: de abrasieve borstels van Cosma worden veelal gebruikt voor het ontbramen van metalen plaatmateriaal, buizen, stalen kokers en satineren van aluminium platen.

Borsteltechnieken in de kunststof industrie: door de kennis opgedaan in houtindustrie, produceert Cosma ook borstels voor oppervlaktebehandelingen van kunststof platen, composieten en PVC buizen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.