Borstels voor oppervlaktebewerking

Video's industriële borstels

op maat gemaakt, structureren, schuren

De borstelfabriek

Cosma borstels worden gebruikt voor oppervlaktebewerking, zoals schuren, tussen-schuren, structureren, olie verspreiden, reinigen, ontbramen en meer. Onze borsteloplossingen worden toegepast in de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie.

Met meer dan 70 jaar ervaring als borstelfabrikant, kent Cosma alle ins en outs van borstels. Of u nu standaard of op maat gemaakte opties nodig heeft, de borstels van Cosma worden gemaakt voor elke bewerkingsmachine om de gewenste oppervlakteafwerking te bereiken.

 

Video Op maat gemaakte borstels

 

 

 

 

  Op maat gemaakte borstels >

 

Video Structureerborstels - Hout verouderen

 

 

 

 

  Structureerborstels >

 

Video Schuurborstels - Automatisch schuren

 

 

 

 

  Schuurborstels >

 

Video Wisselbare borstelstrippen - Hout schuren

 

 

 

 

  Stripborstels >

 

Video Ontbraamborstels voor Timesavers machine

 

 

 

 

  Ontbraamborstels >

 

  


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Cosma borstels en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij ook klanten met bestaande bewerkingsmachines de flexibiliteit om gebruik te maken van onze borsteltechnieken. 

Borsteltechnieken in de houtverwerkende industrie: de Cosma borstels schuren, structureren en oliën bijvoorbeeld planken van eikenhout, fineer of vurenhout, balken van grenenhout of essenhout, maar ook parket en producten in de meubelindustrie.

Borsteltechnieken in de metaalindustrie: de abrasieve borstels van Cosma worden veelal gebruikt voor het ontbramen van metalen plaatmateriaal, buizen, stalen kokers en satineren van aluminium platen.

Borsteltechnieken in de kunststof industrie: door de kennis opgedaan in houtindustrie, produceert Cosma ook borstels voor oppervlaktebehandelingen van kunststof platen, composieten en PVC buizen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.