Schuurmachines

Schuren

schuren, voor/tussen schuren

Oppervlakten, kanten en profielen schuren

Cosma produceert schuurmachines voor meubels, parket, wandbekleding en -decoratie, speelgoed, steigerhout, tuinhout, vlonders, deuren, ramen en kozijnen. En vele andere toepassingen.

Voor het schuren van producten met een (meerzijdig) profiel of meerdere zijden in één productiegang zie ook: Profiel schuren of Robotisering.

Ontstoffen

Borstels zijn voorzien van stofkappen met een aansluiting voor afzuiging. Ook hebben alle machines een cabine om omgevingsstof te beperken en de veiligheid te waarborgen.

Houtbewerking op transportbanden

Voor producten die verwerkt worden op transportbanden, leveren we machines met een operationele bandbreedte van 300mm, 400mm, 700mm, 1000mm en 1300mm.

Modulaire machine-opbouw - Productielijnen

Cosma machines worden opgebouwd uit verschillende modules, afhankelijk van de gewenste bewerkingstechiek(en). Verschillende bewerkingen worden moeiteloos in één productiebeweging uitgevoerd. Op deze manier combineren we alle gewenste bewerkingseigenschappen en kunnen compacte productiemachines en hiermee volledige productieprocessen optimaal en efficiënt worden ingedeeld. Voorbeeld: combineren van structureeraggregaten met schuuraggregaten.Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Cosma bewerkingsmachines en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.