Borstels

Schuurborstels

schuren, voorschuren, tussenschuren
Onze jarenlange kennis en expertise zetten we al sinds de jaren tachtig in bij de vervaardiging van flexibele schuurborstels, voor talloze toepassingen.

Cosma schuurborstels bewerken hout, kunststof en metaal. Ze zorgen voor oppervlaktegladheid en hechting (bij lakken) en zijn uitermate geschikt voor ontbramen en kanten breken.

Schuurborstels worden met ambachtelijke precisie vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen voor talloze industriƫle productieprocessen en toepassingen, zoals parket, deuren, plinten, keukens, speelgoed, fineer, wandbekleding, tuin, meubels, profielen en plaatmaterialen.

Borstels op maat
Of het nu gaat om steigerhout, kinderspeelgoed of automotive onderdelen. In wat voor markt u ook actief bent, iedere toepassing, branche of product vraagt om specifieke borsteleigenschappen. Cosma produceert borstels op maat in iedere gewenste afmeting, voor alle soorten industriƫle oppervlaktebehandelingen en productiemachines. We geven u graag het juiste borsteladvies, vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw productie.

Borstels zijn leverbaar met korrelgroftes van 60 tot 600, diameters van 150 tot 400 mm en werkbreedtes van 50 tot 1400 mm (of langer).
Neem contact op over dit product
logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: