Abrasieve borstels

Schuurborstels

hout schuren, voorschuren, tussenschuren

Oppervlakte bewerking van hout, kunststof en metaal

Onze jarenlange kennis en expertise zetten we al sinds de jaren tachtig in bij de vervaardiging van flexibele schuurborstels, voor talloze toepassingen.

Cosma schuurborstels bewerken hout, kunststof en metaal. Ze zorgen voor oppervlaktegladheid en hechting (bij lakken) en zijn uitermate geschikt voor ontbramen en kanten breken.

Schuurborstels worden met ambachtelijke precisie vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen voor talloze industriële productieprocessen en toepassingen, zoals parket, deuren, plinten, keukens, speelgoed, fineer, wandbekleding, tuin, meubels, profielen en plaatmaterialen.

Schuurborstels op maat

Of het nu gaat om steigerhout, kinderspeelgoed of automotive onderdelen. In wat voor markt u ook actief bent, iedere toepassing, branche of product vraagt om specifieke borsteleigenschappen. Cosma produceert borstels op maat in iedere gewenste afmeting, voor alle soorten industriële oppervlaktebehandelingen en productiemachines. We geven u graag het juiste borsteladvies, vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw productie.

Borstels zijn leverbaar met korrelgroftes van 40 tot 800, diameters van 150 tot 425 mm en werkbreedtes van 50 tot 1400 mm (of langer).

Video Schuurborstels - Automatisch schuren

 

 

 

  Meer video's >

 


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Cosma borstels en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij ook klanten met bestaande bewerkingsmachines de flexibiliteit om gebruik te maken van onze borsteltechnieken. 

Borsteltechnieken in de houtverwerkende industrie: de Cosma borstels schuren, structureren en oliën bijvoorbeeld planken van eikenhout, fineer of vurenhout, balken van grenenhout of essenhout, maar ook parket en producten in de meubelindustrie.

Borsteltechnieken in de metaalindustrie: de abrasieve borstels van Cosma worden veelal gebruikt voor het ontbramen van metalen plaatmateriaal, buizen, stalen kokers en satineren van aluminium platen.

Borsteltechnieken in de kunststof industrie: door de kennis opgedaan in houtindustrie, produceert Cosma ook borstels voor oppervlaktebehandelingen van kunststof platen, composieten en PVC buizen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.