Oppervlakte bewerkingstechnieken

Ontdek hier de oppervlaktetechnieken voor hout, metaal en kunststof

Cosma Borstelfabriek Holland is de expert op het gebied van oppervlaktebewerkingen in de hout, metaal en kunststofindustrie. Doordat Cosma in eigen beheer bewerkingsmachines en borstels produceert, kennen wij alles ins en outs van oppervlaktetechnieken. Ongeacht uw type materiaal (hout, aluminium, staal, kunststof), Cosma biedt de juiste borstel voor uw bewerkingsmachine. Eerst de borstels of bewerkingsmachines uitproberen? U bent van harte welkom in ons testcentrum in Weert. 

Structureren_Cosma
verouderen, uitnerven, borstelen
Schuren_Cosma
creëren van oppervlakte gladheid en kanten breken van (onbewerkt) hout
Voorschuren_Cosma
creëren van een hechting en/of glad oppervlak
Ontstof_borstel_Cosma
schoonmaken, ontstoffen
Ontbramen_borstel_Cosma
verwijderen van bramen ontstaan door metaalbewerking
Roller_Coater_Cosma
opbrengen van olie en beits
Pad_brush_Cosma
verspreiden van olie en beits
Satineren_Cosma
oppervlakte ruwheid creëren
Materialen_Cosma
een greep uit de materialen die wij bewerken.

Oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

Borstelen

De speciale borsteltechnologie van Cosma zorgt voor elke gewenste oppervlakteafwerking. We leveren zowel standaard als op maat gemaakte borstels voor al uw oppervlaktebehandeling(en) - van structurering en schuren tot aanbrengen en verspreiden van olie of beits. We kunnen u ook helpen bij het implementeren van kwaliteits- en procesverbeteringen om kosten te besparen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.