Industriële borstels voor oppervlaktebewerking

Komborstels

ontbramen, schuren, satineren

Metaalbewerking en houtbewerking

De verschillende varianten komborstels (borstelschijven) zijn ideaal voor lakschuren, schuren, kanten breken, satineren en ontbramen (ScotchBrit) van hout en metaal.

Van schuurkomborstels met schuurlinnen (voor hoogwaardig tussenschuren) tot komborstels bezet met paardenhaar, nylon, nylon abrasief en staal (voor verwijdering van corrosie).

Komborstels voor uw bewerkingsmachine

De vervaardiging van komborstels is perfect afgestemd op verschillende (snel) wisselsystemen en machinespecificaties.

 

Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  
Neem contact op over dit product

Cosma borstels en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij ook klanten met bestaande bewerkingsmachines de flexibiliteit om gebruik te maken van onze borsteltechnieken. 

Borsteltechnieken in de houtverwerkende industrie: de Cosma borstels schuren, structureren en oliën bijvoorbeeld planken van eikenhout, fineer of vurenhout, balken van grenenhout of essenhout, maar ook parket en producten in de meubelindustrie.

Borsteltechnieken in de metaalindustrie: de abrasieve borstels van Cosma worden veelal gebruikt voor het ontbramen van metalen plaatmateriaal, buizen, stalen kokers en satineren van aluminium platen.

Borsteltechnieken in de kunststof industrie: door de kennis opgedaan in houtindustrie, produceert Cosma ook borstels voor oppervlaktebehandelingen van kunststof platen, composieten en PVC buizen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.