Kom- en schijfborstels

Borstels voor handgereedschap

schuren en structureren

Borstels voor haakse slijpers en boormachines 

Onze kennis van industriële machinale schuurborstels komt natuurlijk perfect van pas bij de productie van borstels voor handgereedschap zoals boormachines en haakse slijpers, ideaal voor kleine oplages.

Boorborstels voor boormachines 

Voor boormachines zijn er structureerborstels met opzethulpstuk (diameter 160 mm, werkbreedte 50 mm, maximaal toerental van 1.500 toeren per minuut). Voor M14 haakse slijpers heeft u de keuze uit borstels met diameter 140 mm, werkbreedte 50 mm en een maximaal toerental van 4.500 toeren per minuut. De korrelgrofte voor beide soorten is K46 of K60.

Ook voor schroefboormachines maken we schuurborstels met een maximale diameter van 190 mm, werkbreedte 50 mm en een maximaal toerental van 1.500 toeren per minuut. De korrelgrofte van deze borstels varieert van 60 tot 600.

Video Borstels voor handgereedschap - Boormachine

 

 

 

 Meer video's >

 

Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Cosma borstels en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij ook klanten met bestaande bewerkingsmachines de flexibiliteit om gebruik te maken van onze borsteltechnieken. 

Borsteltechnieken in de houtverwerkende industrie: de Cosma borstels schuren, structureren en oliën bijvoorbeeld planken van eikenhout, fineer of vurenhout, balken van grenenhout of essenhout, maar ook parket en producten in de meubelindustrie.

Borsteltechnieken in de metaalindustrie: de abrasieve borstels van Cosma worden veelal gebruikt voor het ontbramen van metalen plaatmateriaal, buizen, stalen kokers en satineren van aluminium platen.

Borsteltechnieken in de kunststof industrie: door de kennis opgedaan in houtindustrie, produceert Cosma ook borstels voor oppervlaktebehandelingen van kunststof platen, composieten en PVC buizen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.