Toepassingen van onze borsteltechnologie

Ontdek hier waar Cosma's oppervlaktetechnieken worden toegepast

Cosma Borstelfabriek Holland produceert in eigen beheer borstels en bewerkingsmachines voor de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie. Cosma is de éxpert als het aankomt op borstels voor oppervlaktetechniek, houtbewerkingsmachines, metaalbewerkingsmachines en kunststofbewerkingsmachines. Ongeacht uw product of type materiaal (hout, aluminium, staal, kunststof), Cosma biedt de oplossing voor uw productieproces. Bekijk hier in welke markten wij onze oppervlaktetechnieken toepassen.

 

Tafel_bijzet_Cosma
tafels, keukens, kasten, lijsten, steigerhoutenmeubels, tuinmeubels
Parket_vloer_Cosma
houten vloeren, vloerproductie, machinaal schuren
Deuren_plinten_Cosma
deuren, ramen, kozijnen, glaslatten, lijsten, trappen, vensterbanken
Plinten_Cosma
schuren en tussen schuren, afronden
Deuren_sectionaal_Cosma
sectionale poorten, roldeuren
Bouw_Cosma
constructie, panelen, renovatie
Steigerhout_Cosma
nieuwe en gebruikte houten planken
Badkamer_Cosma
lambrisering, gevelbekleding, muurbekleding, sloophout, brandhout
Cosma_klompen
consumentengoederen, klompen, hoefijzers, drankvaten, kistjes, pallets, gitaren, muziekinstrumenten, speelgoed, keukengerei
Extrusie_schuren_Cosma
ontbramen, schoonmaken, buizen, composiet
Sloophout_Cosma
reclaimed wood, hergebruik, renovatie, tuin, bouw, meubels
Terras_meubel_tuin_Cosma
tuinafscheidingen, meubelen, terras, composiet
Ontbramen_Cosma
afbramen, ontbramen van plaat en buis materiaal
Cosma_logo
uw oppervlakte bewerking nog niet gevonden?

Oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

Borstelen

De speciale borsteltechnologie van Cosma zorgt voor elke gewenste oppervlakteafwerking. We leveren zowel standaard als op maat gemaakte borstels voor al uw oppervlaktebehandeling(en) - van structurering en schuren tot aanbrengen en verspreiden van olie of beits. We kunnen u ook helpen bij het implementeren van kwaliteits- en procesverbeteringen om kosten te besparen.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.