Ontbramen

afbramen en satineren, ontbraammachine

kunststof ontbramen, ontbramen oppervlakten, ontbraam techniek

Cosma ontbraammachines verwijderen bramen die ontstaan door lasersnijden en kanten afronden en brengen oppervlaktestructuur aan. Ze zijn er in verschillende varianten voor de plaatverwerkende industrie.

Komborstel ontbraammachines

De komborstels ontbramen het oppervlak door in een carrousel over het oppervlak te draaien. Universele opnames en snel-wissel-systemen maakt kiezen tussen verschillende soorten komborstels eenvoudig. Voor iedere gewenste finish is er wel een perfect passende komborstel. Operationele bandbreedtes zijn: 700mm, 1000mm, 1300mm.


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  
Neem contact op over dit product

Gebruikt

Cosma preowned 8H

Cosma bewerkingsmachines en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.