Borstel reinigingsmachines

Borstels schoonmaken

na olie of beits applicatie de borstel reinigen

Olieborstels uitwassen en reinigen

Onze speciale borstelschoonmaakmachines zijn ideaal voor reiniging van pad- en cilindrische borstels die gebruikt worden bij het oliën van parket of trappen.

Borstelschoonmaakmachines (enkelvoudig of meervoudig) sluiten naadloos aan op borstels met een lengte van 200mm tot 1300mm. Voor pad-borstels: diameter van 400 mm en 600mm. Alle machines worden uitgevoerd met luchtmotoren voor een explosie veilige uitvoering.

Lees meer over Cosma's producten voor parket verwerking in onze Engelse brochures, zie hieronder:


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  

Neem contact op over dit product

Gebruikte machines

momenteel geen aanbod 

Machinery Cosma

Cosma bewerkingsmachines en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.