LED uv drogen

LED olie drogen, houtindustrie

Led droogsysteem, houtmachine, houtbewerking

Cosma LED droog systeem verzorgt directe droging en uitharding van LED UV olies. Binnen enkele seconden is het product droog en klaar voor de volgend olie laag of om te verpakken.

Onze machines zijn standaard uitgerust met een elektrische hoogte instelling. Hiermee kunt u eenvoudig en zeer precies de hoogte aanpassen van de doseerwals, pads, borstels en dus ook van de LED – eenheid. Zodat deze op de juiste afstand boven het parket gepositioneerd is. Hierdoor zijn de afsteltijden extreem kort bij verschillende product hoogtes en zorgt het voor een optimale droging. Naast het voordeel dat de producten direct droog zijn, gebruikt LED UV veel minder energie, komen er geen ozon-gassen vrij en hebben de lampen een zeer lange levensduur in vergelijking met traditionele UV-lampen. Kortom: sneller, goedkoper, milieuvriendelijk en lage onderhoudskosten.

De LED olie is te verwerken op alle Cosma Roller Coaters en olie verdeelmachines. Door het modulaire concept van Cosma – Borstelfabriek Holland is de LED droger eenvoudig aan bestaande en nieuwe productielijnen toe te voegen.

Lees meer over Cosma's producten voor parket verwerking waaronder de LED UV droogsysteem voor het snel drogen van parket en andere houten producten in onze brochure.


Bel +31 (0)495 532 354   Mail   Demo  
Neem contact op over dit product

Gebruikt

Cosma preowned 8H

Cosma bewerkingsmachines en hun uitgebreide oppervlaktetechnieken in de kunststof-, metaal- en houtindustrie.

Cosma Borstelfabriek Holland kent de speciale oppervlaktebehandelingen van elke industrie als geen ander. Doordat de bewerkingsmachines en de bijbehorende borstels in eigen beheer gemaakt, bieden wij klanten de meest effectieve oplossing om hun gewenste eindresultaat te behalen. 

Bewerkingsmachines in de houtverwerkende industrie: bijvoorbeeld de Cosma schuurmachines voor het schuren van houten ronde palen in grote hoeveelheden, de Cosma structureermachines voor het verouderen en uitnerven van houten planken ter voorbereiding van tafelbladen, kasten of parket vloeren en de Cosma olie-machines voor het egaal aanbrengen van olie of beits op allerlei houten oppervlakken. 

Bewerkingsmachines in de metaalindustrie: de Cosma ontbraammachines voor het afronden van kanten en satineren van platen en de Cosma de ontbraammachines speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van metalen buizen en stalen kokers.

Bewerkingsmachines voor brede productieprocessen: de Cosma borstel-schoonmaakmachine voor het afspoelen en reinigen van uw technische borstels, de Cosma transportbanden (aangedreven banden) voor het invoeren of aanvoeren van producten en de Cosma afzuigstallaties voor het ontstoffen en afborstelen van uw producten.

logo

Cosma Borstelfabriek Holland
Fahrenheitstraat 8 A
6003 DC Weert

T: +31 (0)495 532 354
E: 

 

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.